Rüya Tabirleri

Rüyada iftiraya uğrayan birini savunmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada iftiraya uğrayan birini savunmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada iftiraya uğrayan birini savunmak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada iftiraya uğrayan birini savunmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iftiraya uğrayan birini görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada işkenceye uğrayan birini görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada haksızlığa uğrayan birini görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada cinsel saldırıya uğrayan birini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, evlerindeki huzurun artacağına tabir olunur.

Rüyada cinsel tacize uğrayan birini görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada tacize uğrayan birini görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saldırıya uğrayan birini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu