Rüya Tabirleri

Rüyada hoşlandığın kişiyi arkadaşınla görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hoşlandığın kişiyi arkadaşınla görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, araba alınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi arkadaşınla gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyi arkadaşınla görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi uyurken görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada eskiden hoşlandığın kişiyi görmek allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi yanağından öpmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi sevgilisiyle görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek diyanet yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu