Rüya Tabirleri

Rüyada hoşlandığın kişinin seni istememesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada hoşlandığın kişinin seni istememesi işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni istememesi gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni umursamaması çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni kıskanması arzuların gerçekleşeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni istememesi onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni sevdiğini görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni sevmediğini söylemesi ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni sevmemesi maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni izlemesi kazançlarının gittikçe azalacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni araması hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu