Rüya Tabirleri

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayatın yoluna gireceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı erkek tarafından öpülmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı bir erkek görmek onu cesaretlendireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde başarılı olacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkek görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada bir erkek tarafından sıkıştırılmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, iş hayatında rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada iki erkek tarafından kıskanılmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada bi erkek tarafından öpülmek her şeyin ters gideceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu