Rüya Tabirleri

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, doyasıya sefasını süreceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı erkeğin sarılması aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin elini tutması yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada bi erkeğin elini tutmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin elini kınalı görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu