Rüya Tabirleri

Rüyada hoşlandığı erkeği görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hoşlandığı erkeği görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, işleri yoluna sokacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkeği gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı erkeği görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski hoşlandığı erkeği görmek işlerine bereket geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığı erkeği gülerken görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeği kıskanmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, asla harama bulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı bir erkeği görmek ekmeğinin çoğalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek bazen fakirlik görüleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeği başkasıyla görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu