Rüya Tabirleri

Rüyada hortumla ev sulamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada hortumla ev sulamak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ev sulamak gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Rüyada hortumla su püskürtmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada hortumla boş ev yıkamak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada hortumla duş almak kazancının günden güne azalacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eve hortumla su tutmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su vermek insanlar arasında iyi anılır olacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla yer sulamak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada hortumla evi temizlemek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla yıkamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu