Rüya Tabirleri

Rüyada havuza gittiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada havuza gittiğini görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, insanlarla iç içe olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuza gittiğini gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Rüyada havuza gittiğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına alamet eder.

Rüyada havuza tuz atmak dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada havuza atlama karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada havuza girmemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalettir.

Rüyada havuza kusmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada havuza çiş yapmak zafer elde edileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza düşmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuza batmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu