Rüya Tabirleri

Rüyada hamile kertenkele görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hamile kertenkele görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Rüyada hamile kertenkele gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada hamile kertenkele görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kertenkele ne demek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele almak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rızkından olacağına işaret eder.

Rüyada sarı kertenkele herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada kertenkele kusmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele yakmak şükür içinde bir hayat süreceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına inanılır.

Rüyada kertenkele kesmek sorunların günden güne daha da artacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret eder.

Rüyada yüzen kertenkele yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu