Rüya Tabirleri

Rüyada hamile fil görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada hamile fil görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile fil gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Rüyada hamile iken tekrar hamile olduğunu görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kazancın daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının kendini hamile görmesi büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile birinin başkasını hamile görmesi kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada hamile birinin kendini hamile görmesi zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının hamile görmesi uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret eder.

Rüyada hamile olan birinin hamile olduğunu görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, allah’ın izni ile rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadının tekrar hamile olduğunu görmek hasretin ve özlemin biteceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu