Rüya Tabirleri

Rüyada güzel bir kadının gülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada güzel bir kadının gülmesi hayırlı kişilerle tanışılacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kadının gülmesi gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Rüyada güzel bir kadının sarılması uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işarettir.

Rüyada güzel kadının çirkinleşmesi başarılarının eksilmeyeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir kadının gülmesi gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kadının kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına yorulur.

Rüyada güzel kadının elini tutmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir kadının öldüğünü görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada güzel bir kadının seni öpmesi yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada güzel bir kadının öpmesi eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu