Rüya Tabirleri

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, dini inançların güçleneceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Rüyada güneş ve ayı birlikte gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada güneş ve ayı birlikte görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret eder.

Rüyada güneş ve ay birlikte görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada ay güneş çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada güneş vurması kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor güneş görmek işinin gücünün rast gideceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada güneş parçalanması çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada güneş ile konuşmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet eder.

Rüyada üç güneş görmek sağlığının geri geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu