Rüya Tabirleri

Rüyada gülün dökülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada gülün dökülmesi çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, verilen kararların geri çekileceğine, güzel günlerin sona ereceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gülün dökülmesi gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada gülün dökülmesi yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gülün açması ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada gülün solması kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada gülün kopması yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe gülün anlamı biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sarı gülün anlamı mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada beyaz gülün anlamı etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada gülün dikenini görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu