Rüya Tabirleri

Rüyada gül saksısı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gül saksısı görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kişinin kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada gül saksısı gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada gül saksısı görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada çiçek saksısı görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işaret eder.

Rüyada büyük çiçek saksısı görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, özel muamele göreceğine inanılır.

Rüyada çiçek saksısı kırmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek saksısı görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, pek çok olumlu gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada çiçek saksısı almak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada menekşe saksısı görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalettir.

Rüyada boş çiçek saksısı görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu