Rüya Tabirleri

Rüyada gözlerinin yapıştığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gözlerinin yapıştığını görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, güçlükle elde edilecek başarı, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinin yapıştığını gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada gözlerinin yapıştığını görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sülüğün yapıştığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada vücuduna böcek yapıştığını görmek problemlere çözüm bulunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Rüyada saça sakız yapıştığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada vücuduna balık yapıştığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulur.

Rüyada bacağına balık yapıştığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağına sülük yapıştığını görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Rüyada kafaya sülük yapıştığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu