Rüya Tabirleri

Rüyada görülen düğün Ne Anlama Gelir?

Rüyada görülen düğün kazancın eskisine oranla daha da artacağına, güç alacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada görülen düğün gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Rüyada görülen ev uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada görülen nar ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada görülen yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada görülen diş zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada görülen nur kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada görülen at yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada görülen kar sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada görülen bal sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu