Rüya Tabirleri

Rüyada giysi alışverişi yapmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada giysi alışverişi yapmak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giysi alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada giysi alışverişi yapmak her hayalini de gerçekleştireceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada hac alışverişi yapmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev alışverişi yapmak maddi güç sahibi olacağına, işinde başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada söz alışverişi yapmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada market alışverişi iş hayatında terfi alınacağına, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ramazan alışverişi yapmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kazançların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada giyim alışverişi yapmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu