Rüya Tabirleri

Rüyada genel müdürün işten ayrılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada genel müdürün işten ayrılması yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sıkılacağı bir haber almaya, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına inanılır.

Rüyada genel müdürün işten ayrılması gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada genel müdürün işten ayrılması eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada genel müdürün ağlaması bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada genel müdürün para vermesi rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine delalet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Rüyada genel müdürün evine gelmesi uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada müdürün işten kovması sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada genel müdürün sarılması kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada genel müdürün istifa etmesi evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu