Rüya Tabirleri

Rüyada fazla yemek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada fazla yemek görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fazla yemek gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımınızı tamamen değiştirebilecek radikal çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada çok fazla yemek yemek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla et yemek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada fazla yemek görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada çok fazla baklava yemek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla çikolata yemek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çok fazla çikolata yemek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla pasta yemek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada fazla yemek yapmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, rızkın ve kazancın artacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu