Rüya Tabirleri

Rüyada ezildiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ezildiğini görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Rüyada ezildiğini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada ezildiğini görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ezildiğini görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına yorulur.

Rüyada annenin ezildiğini görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada köpek ezildiğini görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada insanların ezildiğini görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bileziğin ezildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalet eder.

Rüyada karınca ezildiğini görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kişinin kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alyansın ezildiğini görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu