Rüya Tabirleri

Rüyada evladın düşmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada evladın düşmesi sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evladın düşmesi gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Rüyada evladın kaybolması kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Rüyada evladın düşmesi tüm kederinin uçup gideceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evladın babasını öldürmesi sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evladın annesini öpmesi net bir bakış açısı kazanacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine tabir olunur.

Rüyada evladın ağladığını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek evladın kaybolması önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada evladın ağlaması eğlenceli ortamlara gireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada evladın küsmesi yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu