Rüya Tabirleri

Rüyada evini temizlenmiş görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada evini temizlenmiş görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada evini temizlenmiş gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada evini temizlenmiş görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret eder.

Rüyada temizlenmiş oda görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada temizlenmiş ev görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalettir.

Rüyada temizlenmiş balık almak allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temizlenmiş kelle görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada temizlenmiş hamsi görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Rüyada temizlenmiş ceviz görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalettir.

Rüyada temizlenmiş köy tavuğu görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu