Rüya Tabirleri

Rüyada evine temizlik yapmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada evine temizlik yapmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla arasının açılacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına işaret eder.

Rüyada evine temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Rüyada evine temizlik yapmak şen kahkahalar atacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evine temizlik yapmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada temizlik yapılan ev aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, zor bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada temizlik ne demek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada temizlik suyu bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, birikmiş parasının olacağına işarettir.

Rüyada oda temizlik yapmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada su ile temizlik yapmak borçların kısa sürede ödeneceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işaret eder.

Rüyada eve temizlik yapmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu