Rüya Tabirleri

Rüyada evin duvarında kuran yazısı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada evin duvarında kuran yazısı görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayırlı işlere girişileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarında kuran yazısı gördüyseniz:

  • Size borçlu olan kişilerden talepleriniz olabilir.

Rüyada evin duvarında kuran yazısı görmek insanlar arasında yüceleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarında böcekler görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarında örümcek görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarında yazı görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kazancının hiç azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarında delik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarında karınca sürüsü görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarında solucan görmek herkesin önünde olacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işarettir.

Rüyada evin duvarında fare görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, rakipsiz hale geleceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu