Rüya Tabirleri

Rüyada evin balkonunda çiçek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada evin balkonunda çiçek görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada evin balkonunda çiçek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Rüyada evin balkonunda çiçek görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda kar görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine alamet eder.

Rüyada evin balkonunda yılan görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada evin balkonunda mezar görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada evin balkonunda olmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin balkonunda kedi görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada evin balkonunda fare görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin balkonunda aslan görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu