Rüya Tabirleri

Rüyada evi bulanık su basması Ne Anlama Gelir?

Rüyada evi bulanık su basması hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntılarını aşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada evi bulanık su basması gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Rüyada çok bulanık su görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada bulanık bir göl görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su akması rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada bulanık su içmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına yorulur.

Rüyada evi bulanık su basması üzüntülerin son bulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık sel görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık cam görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu