Rüya Tabirleri

Rüyada evdeki kasanın soyulması Ne Anlama Gelir?

Rüyada evdeki kasanın soyulması hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işarettir.

Rüyada evdeki kasanın soyulması gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada evdeki kasanın soyulması dara düşeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kasanın çalındığını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Rüyada çelik kasanın soyulduğunu görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kasanın içinde para görmek üzücü haberler alacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kasanın soyulması kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada evdeki eşyanın yok olması yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret eder.

Rüyada evdeki eşyaların çalınması istenmeyen bir yolculuğa, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada evdeki eşyaların gitmesi kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu