Rüya Tabirleri

Rüyada evde siyah perde görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada evde siyah perde görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde siyah perde gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada evde siyah perde görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada evde beyaz perde görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet eder.

Rüyada siyah fon perde görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah perde asmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evde perde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde siyah perde görmek çirkin amellere, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kırmızı perde görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Rüyada siyah tül perde elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu