Rüya Tabirleri

Rüyada ev ve para görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ev ve para görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, doğru bir karar verileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, umutlarının kırılacağına, hayatının da kolaylaşacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada ev ve para gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Rüyada kağıt para verip demir para almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada para görmek ne anlama gelir kağıt para kurulan hayallerin yıkılacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada demir para görmek bozuk para umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kağıt para ve demir para görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para demir para görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yerde para görmek kağıt para kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hem bozuk para hem kağıt para görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hayırlı işlerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt para ve bozuk para bulmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu