Rüya Tabirleri

Rüyada eski sevgilinin yazdığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski sevgilinin yazdığını görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yazdığını gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yazdığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mektup yazdığını görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana yazdığını görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ismini yazdığını görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin kitap yazdığını görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle arkadaş olmak günlerini bunun için harcayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin eski nişanlısını görmek işinde verimsiz olacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle konuşmak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu