Rüya Tabirleri

Rüyada eski sevgilimin beni sevdiğini söylemesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski sevgilimin beni sevdiğini söylemesi elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, saygınlığa, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilimin beni sevdiğini söylemesi gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi bozmadan size borçlu kişiler üzerinde bazı konularda baskı kurabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilimin beni sevdiğini söylemesi hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilimin beni kovalaması günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilimin beni araması atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilimin beni izlemesi endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilimin beni ağlatması kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalettir.

Rüyada eski sevgilimin beni görmezden gelmesi sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilimin beni öpmek istemesi stresin ve üzüntülerin biteceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilimin beni terk etmesi çalışmalarının yarıda kalacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu