Rüya Tabirleri

Rüyada eski okul arkadaşıyla konuşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada eski okul arkadaşıyla konuşmak torunlarına dahi yeteceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine inanılır.

Rüyada eski okul arkadaşıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Farklı önerileri ya da teklifleri olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski okul arkadaşıyla konuşmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski okul arkadaşıyla öpüşmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada eski okul arkadaşıyla evlenmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada eski okul arkadaşıyla sevgili olmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşıyla kavga etmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşıyla telefonda konuşmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret eder.

Rüyada okul arkadaşıyla öpüşmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu