Rüya Tabirleri

Rüyada eşinin üzerine yılan atmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada eşinin üzerine yılan atmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada eşinin üzerine yılan atmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada eşinin üzerine yılan atmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kazanılan paranın artacağına inanılır.

Rüyada eşinin üzerine kar yağması emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin üzerine evlenmesi sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine kustuğunu görmek her açıdan farklılıklar olacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerine yılan yapışması yetim sevindireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine yılan düşmesi maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Rüyada üzerine yılan atlaması muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisinin üzerine yılan atması iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, aile hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu