Rüya Tabirleri

Rüyada eşimin sakalını kestim Ne Anlama Gelir?

Rüyada eşimin sakalını kestim eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşimin sakalını kestim gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada eşimin sakalını kestim kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşimin sakalını kestiğini görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sakalını yakmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Rüyada top sakalını kesmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına delalettir.

Rüyada sakalını kısaltmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Rüyada sakalını kesememek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada sakalını taramak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakalını çekmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu