Rüya Tabirleri

Rüyada erkek çocuğu ile konuşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada erkek çocuğu ile konuşmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, haksızlığa uğrayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu ile konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada çocuğu olmayan kadının erkek çocuğu olduğunu görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü erkek çocuğu doğurmak hayır duaları alınacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu bulmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu kaçırmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu oynatmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu