Rüya Tabirleri

Rüyada emzirirken süt gelmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada emzirirken süt gelmesi çok iyi bir kariyer edineceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, ekmeğine leke süreceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalettir.

Rüyada emzirirken süt gelmesi gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Rüyada emzirirken acı çekmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Rüyada emzirirken süt gelmesi malını ve parasını kaybedeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Rüyada bebek emzirirken süt gelmesi sorunlarının geçmişte kalacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini emzirirken görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işarettir.

Rüyada bebek emzirirken boğulması yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Rüyada emzirirken memenin kopması arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada emzirirken sütün gelmemesi çok iyi yerlere geleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet eder.

Rüyada bebeğini emzirirken görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu