Rüya Tabirleri

Rüyada emanet gelinlik giymek Ne Anlama Gelir?

Rüyada emanet gelinlik giymek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Rüyada emanet gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Rüyada emanet gelinlik giymek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada emanet gelinlik görmek kazancında da artış meydana geleceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada emanet istemek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Rüyada emanet motor kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, şansının da döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emanet bebek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada emanet para el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada emanet bir şey almak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına yorulur.

Rüyada emanet edilmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu