Rüya Tabirleri

Rüyada elle yoğurt karıştırmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada elle yoğurt karıştırmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada elle yoğurt karıştırmak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada elle yoğurt karıştırmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada elle yoğurt yemek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada elle arı öldürmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada elle diş çıkarmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elle selamlaşmak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Rüyada elle kar temizlemek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Rüyada elle boğmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada elle top oynamak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu