Rüya Tabirleri

Rüyada elinde cam su bardağı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada elinde cam su bardağı görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işarettir.

Rüyada elinde cam su bardağı gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada elinde cam su bardağı görmek sadece kendisini düşüneceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde içki bardağı görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, mevki makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde çay bardağı görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada elinde su bardağı görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına inanılır.

Rüyada elinde çay bardağı kırılması büyük hatalar yapacağına, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Rüyada elinde çay bardağı kırmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada elinde rakı bardağı görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çay bardağı tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu