Rüya Tabirleri

Rüyada dünyanın çökmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada dünyanın çökmesi iyi şeyler yaşayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, çok pişmanlık duyacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada dünyanın çökmesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada dünyanin sonunu rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada dünyanın çökmesi fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın buz tutması sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dünyanin yikildigini görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalettir.

Rüyada dünyanın dışına çıkmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın merkezini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada dünyanın düştüğünü görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada dünyanın üzerinde oturmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu