Rüya Tabirleri

Rüyada düğününün iptal olması Ne Anlama Gelir?

Rüyada düğününün iptal olması atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalettir.

Rüyada düğününün iptal olması gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada düğününün iptal olması şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kendi düğününün iptal olması etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğününün iptal olduğunu görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Rüyada düğününün olması iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, işlerinin günden güne açılacağına işarettir.

Rüyada düğününün olduğunu gördüm aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğününün hazırlığını görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğününün yapıldığını görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine inanılır.

Rüyada kızının düğününün olduğunu görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu