Rüya Tabirleri

Rüyada düğün ağlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada düğün ağlamak allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, hastalıklardan kurtulacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bol para kazanacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün ağlamak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Rüyada düğün diyadinnet insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kır düğün görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulur.

Rüyada iki düğün görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada düğün basmak sıhhat ve moral bulacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada düğün yemeği çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün ve cenaze umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık düğün rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çalgısız düğün yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu