Rüya Tabirleri

Rüyada dolabı düzenlemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dolabı düzenlemek masrafların altında kalacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kazancının azalmayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada dolabı düzenlemek gördüyseniz:

  • Oldukça şaşırtıcı bulabileceğiniz ya da tuhaf karşılayabileceğiniz durumlar veya kişiler karşısında, alaycı veya yanlış anlaşılmaya müsait değil, daha politik yorumlar yapmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada vitrin dolabı dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolabı su basması doğru kararların alınacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı dolabı bir konuda destek alacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet eder.

Rüyada giysi dolabı hem yaşama olan inancına kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada mutfak dolabı inancından sapacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada kitap dolabı güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dolabı düzenlemek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin dolabı görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu