Rüya Tabirleri

Rüyada doğum kordonu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada doğum kordonu görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, borçlarını bitireceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum kordonu gördüyseniz:

  • Ben bilirim tarzı yaklaşımlar diyalogları sertleştirebilir.

Rüyada doğum kordonu görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada doğum yaparken kordonu görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalettir.

Rüyada saat kordonu kırılması sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek getirisi çok olan işler yapacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada kol saati kordonu kopması onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada göbek kordonu bağlamak kasasının ağırlaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bebek kordonu görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işarettir.

Rüyada siyah saat kordonu görmek kötü sözler duylacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu