Rüya Tabirleri

Rüyada dişlerinin çatladığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dişlerinin çatladığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin çatladığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada dişlerinin çatladığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada cam çatladığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dişinin çatladığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada aynanın çatladığını görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elin çatladığını görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın çatladığını görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada bardağın çatladığını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada duvarın çatladığını görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu