Rüya Tabirleri

Rüyada dişlerin elinde kalması Ne Anlama Gelir?

Rüyada dişlerin elinde kalması sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin elinde kalması gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada dişlerin elinde kalması hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dişlerin kopması en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada alt üst dişlerin dökülmesi ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerin ele dökülmesi onların başarıları ile övüneceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada alt dişlerin çıkması çok kötü günler yaşayacağına, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin kilitlenmesi iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ön alt dişlerin dökülmesi aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada tüm dişlerin çekilmesi yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu