Rüya Tabirleri

Rüyada dişin çekilmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada dişin çekilmesi rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine inanılır.

Rüyada dişin çekilmesi gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada üst ön dişin yanındaki dişin düşmesi hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt dişin çatlaması iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret eder.

Rüyada alt dişin uyuşması hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dişin ağrısı kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, makbul olan mallar edineceğine yorulur.

Rüyada dişin ele dökülmesi yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ alt azı dişin çıkması kendisi için isabetli kararlar alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine inanılır.

Rüyada üst ön dişin düşmesi özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt dişin kırılması yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu