Rüya Tabirleri

Rüyada derviş kıyafeti giymek Ne Anlama Gelir?

Rüyada derviş kıyafeti giymek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Rüyada derviş kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada derviş kıyafeti giymek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bir derviş görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işaret eder.

Rüyada derviş elbisesi giymek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada derviş hırkası görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kafasını rahatlatacağına tabir olunur.

Rüyada camide derviş görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada derviş eli öpmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada derviş ile konuşmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş derviş görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu