Rüya Tabirleri

Rüyada deprem olup sallanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada deprem olup sallanmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ona şifa olmayacağına, işlerin büyüyeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet eder.

Rüyada deprem olup sallanmak gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Rüyada deprem olup sallanmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalettir.

Rüyada deprem olup dua etmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada deprem olup evin yıkılmaması eşlerin ayrılacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet eder.

Rüyada deprem olup her yerin yıkılması sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olup ev yıkılması büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına yorulur.

Rüyada deprem olup hissetmemek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kalp kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olup evin yıkılması önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olup yerin yarılması fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu