Rüya Tabirleri

Rüyada denizin dibinde taş görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada denizin dibinde taş görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerin açılacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizin dibinde taş gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada denizin dibinde boğulmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde gezmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada denizin dibinde taş görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde kalmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalettir.

Rüyada denizin dibinde olmak arkadaştan görülecek faydaya, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada denizin dibinde yüzdüğünü görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibinde yılan görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, bol nimete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde köpek görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu